Om containerhantering inte är lätt har
du inte provat en Mobicon Straddle Carrier.

 • Säker som hus

  Den unika designen hos Mobicon Straddle Carrier har många fördelar jämfört med traditionella containerhanterings metoder som gaffeltruckar. Genom att lastas från botten och utan vickrisk säkerställer Mobicon Straddle Carrier ditt teams säkerhet.

 • Inga begränsningar

  Mobicons containerhanteringsutrustning klarar av trånga situationer som ingen annan kan. Med låg höjd och låg hjulsvikt passar våra Mobicons nästan alla arbetsmiljöer.

 • Självbestämmanderätt

  När du äger en Mobicon kan du lasta av, lasta på och flytta dina containrar var och när du behöver.

 • Tid är pengar

  Förutom låg investering och låga bränslekostnader, sträcker kostnadsfördelarna med en Mobicon Straddle Carrier ännu längre. Våra truckar är mycket lättmanövrerade, vilket minimerar den tid du behöver spendera ”på hjulet”.

__

Fråga NU!

Intresserad av att veta hur en Mobicon kan hjälpa dig?
Fyll bara I formuläret nedan och så kommer en av våra vänliga konsulter kontakta dig.

 • +

Vi kommer aldrig att sälja din e-postadress till något tredjepartsföretag eller skicka otäck skräppost. Lovar.

Mer om Mobicon Systems

Mobicon Straddle Carrier är en unik två torns maskin som är designad för att lyfta och flytta fraktcontainrar. När ingen container bärs, hålls de två tornen ihop av dragstänger. När en container flyttas, bär det bakre tornet den bakre delen av containern, och det främre tornet bär den främre delen av containern. På detta sätt blir containern en del av Straddle Carrier konstruktionen. Fördelarna med denna design passar ett enormt utbud av arbetsmiljöer, från transport och logistik till tillverkare och gruvdrift.

Se den i rörelse

YouTube Preview Image

"Mobiconens flexibilitet i hantering av containrar i olika storlekar, dess unika låga hjulvikter plus dess förmåga att minska trängsel på arbetsplatsen och minska hanteringskostnaderna är skälen till att vi har köpt fem till våra gårdar sedan 1999!”

logo