Jika pengendalian kontena tidak senang,
anda belum mencuba Pembawa Bercelapak Mobicon.

 • Selamat seperti rumah

  Reka bentuk yang unik pembawa bercelapak Mobicon mempunyai banyak kelebihan berbanding kaedah pengendalian kontena tradisional seperti forklif. Dimuatkan dari bawah dan dengan tiada risiko terbalik, pembawa bercelapak Mobicon memastikan keselamatan pasukan anda.

 • Tiada Had

  Peralatan pengendalian kontena Mobicon boleh mengendalikan situasi yang tegang tidak seperti yang lain. Dengan pelepasan yang rendah dan berat roda yang rendah, Mobicon kami sesuai dengan hampir setiap persekitaran kerja.

 • Autonomi

  Apabila anda memiliki Mobicon anda boleh memunggah, memuatkan dan bergerak kontena anda di mana-mana, dan bila-bila masa yang anda perlukan.

 • Masa adalah Wang

  Selain daripada pelaburan yang rendah dan kos bahan api yang rendah, faedah kos pembawa bercelapak Mobicon diluaskan lebih jauh. Pembawa bercelapak kami sangat mudah digerakkan, mengurangkan masa yang diperlukan 'di roda'.

__

Menyiasat Sekarang!

Berminat untuk mengetahui bagaimana Mobicon boleh membantu anda?
Hanya lengkapkan borang di bawah dan salah satu perunding mesra kami akan berhubung.

 • +

Kami tidak akan menjual alamat e-mel anda kepada mana-mana pihak ke-3 atau menghantar anda spam jahat. Janji.

Lebih lanjut mengenai mesin Mobicon Systems

Pembawa bercelapak Mobicon adalah mesin dua menara unik yang direka untuk mengangkat dan menggerakkan kontena perkapalan. Apabila tiada kontena sedang dibawa, dua menara dihubungkan dengan bar cabutan. Apabila kontena sedang bergerak, menara belakang membawa belakang kontena, dan menara depan membawa hadapan kontena. Dengan cara ini, kontena menjadi sebahagian daripada struktur pembawa bercelapak. Manfaat reka bentuk ini sesuai dengan pelbagai jenis persekitaran kerja, dari pengangkutan & logistik hinggalah pengeluar & perlombongan.

Melihat ia dalam tindakan

YouTube Preview Image

"Fleksibiliti Mobicon dalam mengendalikan kontena bersaiz berbeza, berat roda rendah yang unik ditambah keupayaannya untuk mengurangkan kesesakan di tapak dan mengurangkan kos pengendalian adalah sebab-sebab kami membeli 5 untuk limbungan kami sejak tahun 1999!"

logo