MET EEN MOBICON STRADDLE CARRIER IS HET HANDELEN VAN CONTAINERS MAKKELIJKER GEDAAN DAN GEZEGD.

 • Zo veilig als een huis.

  Het unieke ontwerp van de Mobicon Straddle Carrier heeft vele voordelen in vergelijking met de traditionele manier van container handeling zoals vorkheftrucks. Laag bij the grond en zonder het risico van kantelen zorgt the Mobicon Straddle Carrier voor de veilgheid van uw team.

 • Geen Grenzen

  Mobicon’s container handling system kan krappe situaties aan als geen ander. Met een minimale hoogte and en erg lage wieldruk, zijn onze Mobicons geschikt voor bijna elke werk omgeving.

 • Zit zelf aan het roer.

  Als u een Mobicon heeft, kunt u containers laden, lossen en vervoeren wanneer u wilt and waar u wilt.

 • Tijd is geld

  Afgezien van de lage investering, het minimale brandstof gebruik en de lage onderhouds kosten, zijn de voordelen van een Mobicon Straddle Carrier veelzijdig. Onze straddle carriers zijn erg wendbaar, en dat betekent snelheid en veiligheid.

__

Informeer nu!

Wilt u weten hoe een Mobicon uw bedrijf kan helpen?
Gewoon het onderstaande formulier invullen and een van onze vriendelijke adviseurs neemt contact met u op.

 • +

Wij zullen uw e-mailadres nooit verkopen aan een 3e partij of stuur je vervelende spam.

Meer over Mobicon Systems

De Mobicon Straddle Carrier is een uniek twee torens ontwerp voor het heffen en verplaatsen van containers. Als geen container word vervoerd zijn de twee torens met elkaar verbonden. Als een container word vervoerd dan draagt the achterste toren het eind van de container, en de voorste toren ligt the voorkant van de container op. Zo word de container een structureel gedeel van de straddle carrier. De voordelen van dit ontwerp is dat het gewicht laag is, en dat de  Mobicon elke lengte container kan vervoeren.  Als een 20’ container word vervoerd is the Mobicon korter, en als een 40’ container is vervoerd, maakt de Mobicon zichzelf envoudig langer.

Zie het in actie

YouTube Preview Image

“De reden waarom we vijf Mobicon Straddle Carriers hebben gekocht is de erg lage wieldruk, de verminderde overslag kost, het vereenvoudigen van ons container vervoer, and het feit dat de Mobicon elke afmeting container kan vervoeren.

logo