Als containeroverslag een last is, dan heb je
Mobicon Straddle Carrier nog niet geprobeerd.

 • Veilig als huizen

  Het unieke ontwerp van de Mobicon Straddle Carrier heeft vele voordelen ten opzichte van gewone containeroverslag zoals bijvoorbeeld vorkheftrucks. De Mobicon Straddle Carrier is veilig voor je hele team, het hijst de container vanaf de grond, zonder het gevaar om te vallen.

 • Geen grenzen

  Mobicon’s Containeroverslag uitrusting kan alle situaties aan, zoals geen ander. Met een lage klaring en een laag wielgewicht kan een Mobicon bijna overall terecht.

 • Autonomie

  Als je een Mobicon bezit, kun je containers laden, lossen en verplaatsen, waar en wanneer je maar wilt.

 • Tijd is geld

  Behalve lage investeringen en lage brandstofkosten heeft de Mobicon Straddle Carrier nog meer financiële voordelen. Onze spreidingsdragers zijn zeer wendbaar, waardoor de tijd geminimaliseerd wordt die je bij het apparaat moet doorbrengen.

__

Geïnteresseerd in meer informatie over hoe de Mobicon je kan helpen?

Vul het formulier hieronder in en een van onze vriendelijke consultants zal je helpen.

 • +

We zullen jouw e-mail adres nooit doorverkopen aan derden, en we zullen je geen spam sturen. Beloofd.

Mehr Ber Mobicon Systeme

De Mobicon Straddle Carrier is een unieke twee-toren machine die ontworpen is om containers te tillen en te verplaatsen. Als er geen container wordt gedragen, kunnen de twee torens verbonden worden door midden van trekstangen. Als een container verplaatst wordt, draagt de achterste toren de achterkant van de container en de voorste toren draagt de voorkant van de container. Op die manier wordt de container deel van de Straddle Carrier structuur. De voordelen van dit ontwerp zijn geschikt voor veel verschillende omgevingen, van transport & logistiek tot aan fabricatie en mijnwerken.

Zie het in actie

YouTube Preview Image

De flexibiliteit van de Mobicon voor het overslaan van containers van verschillende omvang, de unieke lage wielgewichten en de vaardigheid voor on-site congestieve minimalisering en de reducering van de behandelende kosten zijn de redenen waarom wij er 5 voor onze werven hebben gekocht sinds 1999!

logo